top of page

 

Diverse reacties

Ik had niet echt een voorstelling van een reading maar was na afloop erg blij. Ingrid wist me informatie te geven die alleen mijn vader haar heeft kunnen in fluisteren Ik vond het erg emotioneel en het overtrof mijn verwachting. Het heeft me in zeker zin rust gegeven. Dank je wel Ingrid voor deze bijzondere ervaring.
Ik was bij Ingrid voor een medium consult. Heel nieuwsgierig naar wat komen ging ben ik er open ingestapt. Het consult overtrof mijn verwachting. Ingrid kon zoveel en met details vertellen. Het consult heeft me een stuk rust gebracht en vragen. Je moet afwachten wat er komt en niet op alles komt een antwoord zoals je misschien gehoopt had. Ik kijk er op een goed en fijn gevoel op terug en ga zeker nog eens weer. Dank je wel Ingrid!
Ik heb in 2019 kennis gemaakt met Ingrid Nijhuis  - Natuurgeneeskundig Therapeut en Medium - via een vriendin die enige consulten bij haar had gehad en heel veel baat erbij heeft ervaren. Zelf heb ik toen vrij snel een afspraak gemaakt. Ik kan Ingrid aanbevelen als een zeer plezierige, integere therapeute met enorme kennis van zaken op het gebied van Healen, Begeleiden, Lichamelijke klachten en nog veel meer! Ook deed ik mee aan de Open Hart Meditaties die door Ingrid Nijhuis worden gegeven,  alsook de Klankreis meditaties. Een geweldige ervaring, alsook groei! Ik kan het aan iedereen aanbevelen, die op zoek is naar zijn / haar Innerlijk Licht! 
 
"Ik vond de reading 'spot on' en fijn, het zet ook aan tot nadenken."
"Heel bijzonder om contact te hebben met mijn overleden vrouw."
"Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar dit overtrof alles."
"Dankjewel, ik heb het gevoel dat ik toch op de goede weg zit."
"Je zei iets wat alleen mijn overleden man en ik konden weten."
"Normaal ben ik niet zo emotioneel, maar deze herinnering was speciaal."
"Het maakt mij emotioneel, maar ook blij om te horen van mijn overleden zus."

bottom of page