INGRID

Welkom!
 
Graag stel ik mijzelf aan je voor. Ik ben Ingrid Nijhuis en ben als medium in staat om een stem te zijn voor jouw dierbare overledenen. Dit kan tijdens een privé consult op afspraak. Ook houd ik regelmatig een demonstratie- of spirituele
avond, zie hiervoor de agenda. Op verzoek kom ik ook bij je thuis op een huiskameravond, ivm Corona nu even online. Neem gerust contact op.
leaflet foto ingrid.png

Naast mijn werkzaamheden als natuurgeneeskundig therapeut en klankschalenmasseur in mijn eigen praktijk Wayan, heeft meer dan 10 jaar geleden het mediumschap mijn pad gekruist. Door eerdere ervaringen als kind en in het recentere verleden wist ik dat ik intuïtief was en dingen aan kon voelen. Het energetische werk wat ik in mijn praktijk verricht heeft mijn sensitiviteit nog meer versterkt.

 

Jaarlijks blijf ik trainingen volgen om mijzelf te professionaliseren in het mediumschap want als medium ben je nooit uitgeleerd. Hoog aangeschreven mediums waren mijn leraren zoals Mavis Pittilla, John Johnson, Philip Dykes en Nicole de Haas. Ook de ongeziene leraren uit Spirituele wereld onderwijzen mij doorlopend.

 

Ik ben getrouwd en moeder van 3 zonen die inmiddels volwassen zijn en woon sinds kort in Albergen. Naast mijn werk bij Wayan, ben ik al 26 jaar samen met mijn echtgenoot, eigenaar van een communicatiebureau. Nuchter, pragmatisch en ook heel aards dus, wat mijn werk als medium ten goede komt.

 

Mijn geloof is dat we deel uitmaken van een groter geheel wat uit een intelligente en liefdevolle bron bestaat. Zowel wij hier op aarde alsook de onzichtbare geestenwereld. Na de fysieke dood blijft ons energetisch lichaam, onze ziel voort bestaan.

 

Als medium probeer ik een stem te zijn voor de liefdevolle spirituele wereld en bewijs over het karakter, de manier van overlijden of gedeelde herinneringen te geven. Daarnaast kan ik tijdens een persoonlijk consult informatie geven over jezelf, je ontwikkeling en inzichten. Een zielsreading of spiritueel contact kan heel helend en soms emotioneel zijn. 

 

Mocht je meer willen weten of een afspraak willen maken voor een consult of een huiskameravond, neem dan gerust contact met mij op om nader kennis te maken.