top of page

INGRID

Welkom!
 
Graag stel ik mijzelf aan je voor. Ik ben Ingrid Nijhuis en ben als medium in staat om een stem te zijn voor jouw dierbare overledenen. Dit kan tijdens een privé consult op afspraak. Ook houd ik regelmatig een demonstratie avond, zie voor de data de pagina demonstratie avond.
image0.jpeg

Als medium ben ik een stem voor de liefdevolle spirituele wereld en geef bewijs over het karakter, de manier van overlijden of gedeelde herinneringen van jouw dierbare overledene.

 

Tijdens een persoonlijk consult ontvang je informatie over jezelf, je ontwikkeling en inzichten. Een zielsreading of spiritueel contact is helend en kan soms emotioneel zijn.  

Mijn geloof is dat we deel uitmaken van een groter geheel wat uit een intelligente en liefdevolle bron bestaat. Zowel wij hier op aarde alsook de onzichtbare wereld. Na de fysieke dood blijft ons energetisch lichaam, onze ziel voort bestaan.

 

Naast mijn werk als medium ben ik ook natuurgeneeskundig therapeut in mijn praktijk Wayan, Door eerdere ervaringen als kind en in het recentere verleden wist ik dat ik intuïtief was en dingen goed aan kon voelen. Het helende werk wat ik in mijn praktijk verricht heeft mijn sensitiviteit nog meer versterkt.

 

Ook als professioneel medium train ik regelmatig in het mediumschap want als medium ben je nu eenmaal nooit uitgeleerd. Naast de ongeziene leraren uit de spirituele wereld waren hoog aangeschreven internationaal bekende mediums mijn leraren.

Op de review pagina krijg je een indruk hoe anderen een consult ervaren hebben.

Mocht je meer willen weten of een afspraak willen maken voor een consult neem dan gerust contact met mij op.

 

bottom of page