top of page

CONSULT

 
 
Om diverse redenen kan je een consult boeken.

 

Misschien heb je bepaalde zaken waar je meer helderheid over wilt hebben of loop je met vragen in je leven rond. Vragen over iets waar je niet uitkomt of mee zit of wat jouw kwaliteiten zijn. Ook kan het zijn dat je graag contact wilt hebben met een dierbare overledene bijvoorbeeld een familielid, kennis of een vriend. Fysiek zijn zij niet meer aanwezig, toch willen zij je graag laten weten dat ze dicht bij je zijn.
image0.jpeg

 

 

Een consult bestaat uit een zielsreading e/o uit een contact met overledenen. Ik vraag aan het begin van het consult wat je graag wilt ontvangen. Je geeft niet aan wat je wilt weten of met wie je in contact wilt komen, want het is aan het medium om dit bij jou in te voelen en aan de Spirituele wereld om te bepalen wie contact met jou wil. 

 

Tijdens het gesprek vraag ik meerdere keren of je herkent wat ik vertel. Het consult kan jou helderheid geven of een steuntje in de rug zijn in jouw proces. Het consult is absoluut niet bedoeld om de toekomst te vertellen of om jou een diagnose te geven. Garantie voor een contact dat je graag wenst kan ik je niet geven. Het kan zo zijn dat er een contact met een bepaalde overledene komt omdat je dat op dat moment nodig hebt.

 

Als medium voel ik energie en daar haal ik informatie uit. Dit betekent niet dat ik dwars door je heen kan kijken of je gedachten kan lezen. Hoe je vervolgens omgaat met de ontvangen informatie is jouw eigen verantwoordelijkheid.

 

Een consult kan indruk op je maken en ook emotioneel zijn. Ik raad daarom aan om een rustig moment voor jezelf te kiezen voor het maken van een afspraak overdag of in de avond.

 

Wil je meer informatie, kennismaken of een consult boeken neem dan contact met mij op via email of 0651071122.

 

 

Ingrid

 

 

I

 

bottom of page